Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Kuzdere’de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları inceledi. Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Baki Yalın da eşlik etti.
Öncelikle Kuzdere mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde Akdeniz Elektrik AŞ’nin elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları yaptığı yerde esnafla da görüşen Başkan Topaloğlu, burada asfalt ihalesinin tamamlandığını ve elektrik işinin tamamlanmasının hemen ardından sıcak asfalt dökülmesine başlayacaklarını belirtti.
Başkan Topaloğlu alanda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Şu anda ASAT kanalizasyon ve içme suyu çalışması tamamladı. Asfalt ihalemizi tamamladık ancak Akdeniz Elektrik AŞ’nin, asfalttan önce elektrik hatlarının yer altına alınması işlemini tamamlamak istedi. Şu anda Akdeniz Elektrik’in bu işlemi tamamlamasını bekliyoruz. İki taraflı aydınlatma çalışmasının da ardından biz de hemen asfaltımızı tamamlayacağız. Kuzdere’ de bir sıkıntı kalmayacak. Biraz Kuzdereli vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyoruz ama bu işlerde her doğum sancılı oluyor. Kanalizasyonun, içme suyunun, telefonun ve elektriğin yer altına alınmasının ardından bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum. Tüm Kuzdereli vatandaşlarımızdan verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Yaklaşık olarak dört ay içerisinde Kuzdere’de çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmış olur diye düşünüyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak. Kemer’de yaşayan herkes her şeyin en iyisine layık. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.